jók a linkek, amikre hivatkozol! ma tehát megtudtam, hogy kolozsváron, debrecenben és szegeden is kizárólag szlovákok éltek és még a debreceni páros is hozzájuk köthető!!! gratulálok!!!
Sütőben s lehet (70 fok 14 óra légkeverés) de egy 10-12 eFt-os nyolctálcás aszalógép olcsóbban megcsinálja.
A készétel ne legyen nagyon leves (szaft lehet, de pld. paprikáscsirke szaftja nem annyira. Az ilyesmi az élelmiszeripar feladata (lásd: liofilizálás)), és törekedni kell a minimális zsiradék használatra, mert azt nem lehet kiszárítani, hiszen nincs benne víz, A szárítótálcára érdemes formára vágott sütőpapírt tenni, mert az étel nagyot zsugorodik. Egy grízestésztánál, vagy rizseshúsnál - de még az 1x1 cm-es kockára vágott zellernél is - a fele áthullana a rácson.
Ha kipróbálod: sok sikert!
Jaj, egy régi szori. Anya úgy negyven darabnál kezdte a képviselő fánkot. A macskáknak nem való, ez az öcsémet nem érdekelte. Úgy kézből, mert onnét mindent megeszik, vagy nyolc sütit megetetett vele. Sikítottam, hogy ne, reggelre felfordul. Nem halt meg, reggel benyomott még kettőt. Vannak hülye állatok is. Aztán vannak az okosak. Egyik kutyánk utálta az édeset, gyerekek, szivatás. Kapott egy szelet mákos kalácsot. Megy vele a hátsó udvarban, hátra néz, még nézzük, még nem lehet elásni. Még megy, még nézzük. feladta, legyűrt pár falatot, a többit szétszórta a tyúkoknak. Tudom, szadisták voltunk.
Idén ezt sütök, nem bejglit. Meg kijevi krémest. A nemzetek jól megférnek a konyhában. A mézest már megsütöttem. Szilveszterre inkább sósat szoktam, mert 1-1 rúd bejglit, idén az egyik stollent elteszem évvégére.
Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
@vakegér II: E/1-ben írt, szubjektív benyomásokról szóló szöveget ismételtél meg beszélőként.
Egy önéletrajzot, emlékiratot vajon megismételhetsz hasonlóképpen, a forrás "megjelölésével", vagy csak illene jelölni, hogy szubjektumod különbözik a szöveg szerzőjéétől?
@Counter: Micsoda véletlen, hogy (szinte) mindig belefutok egy okostojásba, aki afölötti örömében, hogy talál valamit, amibe beleköthet, arra sem veszi a fáradságot, hogy végig olvassa a szöveget, mert bizony ott a legalján a "források" felirat után ott vannak a felhasznált linkek.
Egyéb kötekedni való?
@kewcheg: De lehet, csak nem mindegyiket. Amit így megrohasztanak, annak a húsa egyébként mérgező lenne. Nos ők ezt a módját választották a mérgező anyagok kivonásának.
ha végiggondolod, mi pont ugyanezt csináljuk a disznó fejével. Láttál már kocsonyát? Disznósajtot? Véres hurkát? Májas hurkát? Körömpörköltet? Az mind pont ugyanerről szól, csak ők nem disznó, hanem birka alapanyaggal nyomják. Amúgy ugyanaz.
A rothasztott cápa kicsit más, annak nincs helyi megfelelője.
A magyar ember annyival normálisabb, hogy az alkoholját érett gyümölcsből csinálja, nem krumpliból, rozsból, meg árpából....
Hadd jegyezzem meg: eszméletlen jók a marhahúsos ételeik, valamint minden hal. Az ember azt gondolná, nagyon tengeri-herkenytű orientáltak az izlandiak, pedig egyik legfontosabb ismérvük a minőségi állattartás. Tiszta föld, ivóvíz és levegő, ettől olyan rohadt jó minden.
tazaki cukuru 2020.12.04. 10:25:44
Bejegyzés: Ki tudja, mi a haluska?
oldalas 2020.09.25. 10:25:10
Bejegyzés: Az aszalt rizseshús és társai
vakegér II 2020.09.24. 15:31:30
A készétel ne legyen nagyon leves (szaft lehet, de pld. paprikáscsirke szaftja nem annyira. Az ilyesmi az élelmiszeripar feladata (lásd: liofilizálás)), és törekedni kell a minimális zsiradék használatra, mert azt nem lehet kiszárítani, hiszen nincs benne víz, A szárítótálcára érdemes formára vágott sütőpapírt tenni, mert az étel nagyot zsugorodik. Egy grízestésztánál, vagy rizseshúsnál - de még az 1x1 cm-es kockára vágott zellernél is - a fele áthullana a rácson.
Ha kipróbálod: sok sikert!
Bejegyzés: Az aszalt rizseshús és társai
oldalas 2020.09.24. 10:29:30
Bejegyzés: Az aszalt rizseshús és társai
gombakomba 2020.09.23. 22:24:43
Bejegyzés: Az aszalt rizseshús és társai
élhetetlen 2019.01.27. 18:42:12
Bejegyzés: Fánkvilág Európában
takacsveca93 2019.01.27. 00:26:34
www.ujsagomat.hu/aldi/aktualis-ajanlatok-csutortoktol-24-01-2019/
Bejegyzés: Fánkvilág Európában
Emma Nagy 2018.11.29. 10:41:57
Bejegyzés: A (majdnem) eredeti drezdai stollen receptje
Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.25. 00:10:25
Bejegyzés: Marhajó III. Sütheted
Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2016.06.06. 22:03:15
Egy önéletrajzot, emlékiratot vajon megismételhetsz hasonlóképpen, a forrás "megjelölésével", vagy csak illene jelölni, hogy szubjektumod különbözik a szöveg szerzőjéétől?
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
vakegér II 2016.06.06. 17:22:55
Egyéb kötekedni való?
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
vbn 2016.06.06. 15:27:25
ahogy a birkafej láttán lefordulnak a székről a gyerkőcök... XD
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2016.06.06. 14:44:46
Nohát. Micsoda véletlen szövegegyezések.
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
DonTintoretto 2016.06.06. 13:48:36
Egyértelműen annak ellenére, hogy nem kóstoltad? Igazán megalapozott vélemény :D
Szerintem meg a szaga kemény, de az íze egyáltalán nem olyan rossz. Igaz nekem a bárányfej is tetszett és sajtokból is a büdösebbeket eszem ;)
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
DonTintoretto 2016.06.06. 13:46:45
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
kewcheg 2016.06.06. 12:51:20
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
protézisesh 2016.06.06. 11:55:13
A rothasztott cápa kicsit más, annak nincs helyi megfelelője.
A magyar ember annyival normálisabb, hogy az alkoholját érett gyümölcsből csinálja, nem krumpliból, rozsból, meg árpából....
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
soarvány 2016.06.06. 11:05:05
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
szvsz 2016.06.06. 10:38:50
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland
body_andras 2016.06.06. 10:35:38
Bejegyzés: Focisták eledele- Izland