A sonkaforma formatorta
Ha húsvét, akkor sonka. Van (többek között) kötözött-, paraszt-, és tortasonka. Ez utóbbi főleg akkor, ha az embernek unokái vannak, akik mindent megesznek, csak torta legyen!
A sonkatortának rengeteg előnye van. Például (szinte) semmi nincs benne, ami a sonkában (állítólag) olyan egészségtelen. Ráadásul nincs az örök kétely, hogy ez ugye hagyományosan pácolt? És persze csinálni is könnyebb, mint sonkát, ami ugye a malaccal kezdődik ....
Tehát. Így készül egy erdei gyümölcskrémes sonkaforma formatorta:
Elől egy távirányítós autó készül (szegény ember abból csinálja az autóját, amije van), hátul meg ott alakulgat a vegasonka, bár itt még elkel egy kis fantázia, hogy hozzáképzeljük a főtt tojást, meg az újhagymát!
A bőre már megvan. Most jön a finom füstölt husika. Ezt eddig csak a hentesek tudták megcsinálni, most már mi is.
Most következik a koleszterin mentes zsír. Hát van ennél diétásabb sonka?
Még egy ici-pici festés, mázolás, és kész a mű: