Gasztrófasírt

  • Ajánló
  • Magyar klasszikusok
Facebook

Fánkvilág

Top 5

  1. Chili con carne a mexikói chilis bab
  2. Magyar klasszikusok: a vasárnapi hús
  3. Amit a palacsintáról tudni kell...
  4. A (majdnem) eredeti drezdai stollen receptje
  5. Focisták eledele- Izland

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc

Címkék

Albánia (1) A pude ccsige 부대찌개) (1) bab (1) Bajor csülök (1) bakancslista (1) Barcelona tapas (1) Bécs (2) Bocuse dor (6) chili con carne (1) cipóban sült csülök (1) costa mediterranea food olasz étel (1) Costa Nápoly (1) Cucina tradizionale (1) Dubarry szelet (1) Dubrovnik (1) édes napok süti csokoládé fesztivál food (1) elfeledett ételeink (1) Éttermi kütyük (1) fagylalt jeges nyalat (1) fahéjas csiga (1) fánk (2) fesztivál (5) formatorta (3) gasztrótörténelem (10) Goût de France (1) gyuvecs (1) hajónapló Cost (1) húsvét (1) Húsvéti ételek (1) Izland (1) Józsefvárosi piknik (2) kanenbullar (1) Karácsonyi ételek a világban (5) Karácsonyi menü (1) kedvenc ételeim (10) Kocsonya (1) Koreai raguleves (1) lecsó (5) lecsópédia (5) levélszemét (1) magyar klasszikusok (5) Marseille panier costa (1) Márton nap (1) mindenmentes (1) palacsinta (1) paszuly (1) pulyka koszorú (1) rugelach (1) sanday brunch (1) sárgadinnye (1) sonka (1) Spagetti carbonara (1) spam (1) Steakhatározó (4) Steak marha BBQ (3) Stollen (2) street food (1) Svéd (1) svédasztal (1) Svéd lazac gratein (1) Szicilia (1) Szlovákia (2) sztrapacska (1) Távirányítású torta (1) Tejtorta (1) töltött paprika (1) top 10 ételem (1) vasárnapi hús (1) whoopie pie (1) ZELENA MENESTRA (1) zsirban vagy olajban (1) Címkefelhő
Rántott szellő meggylevegővel - új blog született

Rántott szellő meggylevegővel - új blog született

›
Rántott szellő meggylevegővel - új blog született

2011/6/04 : vakegér II Szólj hozzá!


Rántott szellő meggylevegővel - avagy hogyan készítsük el a mongol tonhal máját.

Szakácsok lecsó

A mongol tonhal gasztronómiai abszurd, pontosan annyira, mint a magyar vendéglátás. Büszkék voltunk rá, mert elhittük, hogy ez a legjobb. Aztán jött a mindent elsöprő hamburger áradat. Mostanra már tudjuk, hogy nem ránk figyel a világ, de ennek miértjére - a nemzedékek során elsajátított rutinnal - számtalan nyomós és megcáfolhatatlan magyarázatot tudunk adni.

Ha pedig ezekből kifogytunk, akkor meg összefogás helyett jönnek vállvonogatások! Nincs minőségi alapanyag? - Az minek is? Nincs jó szakmunkásképzés? - Majd összedob a gyerek valamit porból! Hozzuk vissza a magyar konyha hírnevét? - Hozza vissza más, nekem elég a bevétel! Tanuljunk más (mondjuk mostanában mindent vivő északi) nemzetektől? - Mi? Másoktól? Tanulni?

ARC plakátkiállítás

Azért a kép ennél - szerencsére - kicsit árnyaltabb. vannak elkötelezett konyhák, séfek. És persze vannak zsákutcák is, ahonnan mi nem szoktunk túl gyorsan visszafordulni. Szóval erről szól ez a kis blog. Észrevételek, pufogások, szókimondó dicséretek a csalhatatlanság igénye nélkül.

Facebook Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • Kényeztesd magad argentin hátszínnel Kényeztesd magad argentin hátszínnel
  • Az aszalt rizseshús és társai Az aszalt rizseshús és társai
  • Marhajó III.  Sütheted Marhajó III. Sütheted
  • Marhajó Marhajó
  • Fánkvilág Magyarországon Fánkvilág Magyarországon

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrofasirt.blog.hu/api/trackback/id/tr322957874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Dashboard