Gasztrófasírt

  • Ajánló
  • Magyar klasszikusok
Facebook

Fánkvilág

Top 5

  1. Chili con carne a mexikói chilis bab
  2. Magyar klasszikusok: a vasárnapi hús
  3. Amit a palacsintáról tudni kell...
  4. A (majdnem) eredeti drezdai stollen receptje
  5. Focisták eledele- Izland

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc

Címkék

Albánia (1) A pude ccsige 부대찌개) (1) bab (1) Bajor csülök (1) bakancslista (1) Barcelona tapas (1) Bécs (2) Bocuse dor (6) chili con carne (1) cipóban sült csülök (1) costa mediterranea food olasz étel (1) Costa Nápoly (1) Cucina tradizionale (1) Dubarry szelet (1) Dubrovnik (1) édes napok süti csokoládé fesztivál food (1) elfeledett ételeink (1) Éttermi kütyük (1) fagylalt jeges nyalat (1) fahéjas csiga (1) fánk (2) fesztivál (5) formatorta (3) gasztrótörténelem (10) Goût de France (1) gyuvecs (1) hajónapló Cost (1) húsvét (1) Húsvéti ételek (1) Izland (1) Józsefvárosi piknik (2) kanenbullar (1) Karácsonyi ételek a világban (5) Karácsonyi menü (1) kedvenc ételeim (10) Kocsonya (1) Koreai raguleves (1) lecsó (5) lecsópédia (5) levélszemét (1) magyar klasszikusok (5) Marseille panier costa (1) Márton nap (1) mindenmentes (1) palacsinta (1) paszuly (1) pulyka koszorú (1) rugelach (1) sanday brunch (1) sárgadinnye (1) sonka (1) Spagetti carbonara (1) spam (1) Steakhatározó (4) Steak marha BBQ (3) Stollen (2) street food (1) Svéd (1) svédasztal (1) Svéd lazac gratein (1) Szicilia (1) Szlovákia (2) sztrapacska (1) Távirányítású torta (1) Tejtorta (1) töltött paprika (1) top 10 ételem (1) vasárnapi hús (1) whoopie pie (1) ZELENA MENESTRA (1) zsirban vagy olajban (1) Címkefelhő
Egy kiállítás képei - Budai Gourmet

Egy kiállítás képei - Budai Gourmet

›
Egy kiállítás képei - Budai Gourmet

A jóból nem árt a sok - csak drága

2011/6/13 : vakegér II Szólj hozzá!
Budai Gourmet - Felfedező A kis kíváncsi!  (a képre klikkelve további fotók)

 

Az újdonsült szigetes rendezők pénzéhsége és szakmaiatlansága ellenére a Budai Gourmet gasztronómiai oldalról jelentős esemény volt, még akkor is, ha a borosokat hátrányos helyzetből indították, és a termelői piacot annyira sikerült eldugni, hogy volt, aki két nap alatt sem találta meg őket! 

Szóval, aki meg tudta (és akarta) fizetni a borsos árú belépődíjat, az azért láthatott néhány különlegességet.

Ezekről készítettem pár képet. Ha valaki ismerkedni szeretne a hazai kulináris irányzatokkal, vagy csak egy meglepő alapanyag, esetleg ízkombinációval szeretné (örökre) emlékezetessé tenni vasárnapi ebédjét, az nyugodtan nézegesse a kiállításról készített albumot:

 http://indafoto.hu/dudasbela/budai_gourmet_2011/slideshow/1/12001609-886ef77b

Rántott véreshurka és malac-lazac

Rántott véreshurka és bazsalikomos kiwi fagyi. Esetleg malac-lazac, és paradicsom hab. Vagy inkább mézes nyári káposzta? Esetleg borjú terrine langyos salátával Czifray módra? A fesztiválon mindegyik hibátlan volt, lehet próbálgatni. Így, vagy úgy, de még hetek múlva is garantáltan emlegetni fogják! 

 Budai Gourmet - La Maréda

 

Jövőre, veled, ugyan itt!

Budai Gourmet - Látogatók

Facebook Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • Fánkvilág Európában Fánkvilág Európában
  • ZELENA MENESTRA ZELENA MENESTRA
  • Hajónapló az étteremből I. rész Hajónapló az étteremből I. rész
  • Bécsi puncs II. Bécsi puncs II.
  • Ki tudja, mi a haluska? Ki tudja, mi a haluska?

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrofasirt.blog.hu/api/trackback/id/tr102979657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Dashboard