Gasztrófasírt

  • Ajánló
  • Magyar klasszikusok
Facebook

Fánkvilág

Top 5

  1. Chili con carne a mexikói chilis bab
  2. Magyar klasszikusok: a vasárnapi hús
  3. Amit a palacsintáról tudni kell...
  4. A (majdnem) eredeti drezdai stollen receptje
  5. Focisták eledele- Izland

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc

Címkék

Albánia (1) A pude ccsige 부대찌개) (1) bab (1) Bajor csülök (1) bakancslista (1) Barcelona tapas (1) Bécs (2) Bocuse dor (6) chili con carne (1) cipóban sült csülök (1) costa mediterranea food olasz étel (1) Costa Nápoly (1) Cucina tradizionale (1) Dubarry szelet (1) Dubrovnik (1) édes napok süti csokoládé fesztivál food (1) elfeledett ételeink (1) Éttermi kütyük (1) fagylalt jeges nyalat (1) fahéjas csiga (1) fánk (2) fesztivál (5) formatorta (3) gasztrótörténelem (10) Goût de France (1) gyuvecs (1) hajónapló Cost (1) húsvét (1) Húsvéti ételek (1) Izland (1) Józsefvárosi piknik (2) kanenbullar (1) Karácsonyi ételek a világban (5) Karácsonyi menü (1) kedvenc ételeim (10) Kocsonya (1) Koreai raguleves (1) lecsó (5) lecsópédia (5) levélszemét (1) magyar klasszikusok (5) Marseille panier costa (1) Márton nap (1) mindenmentes (1) palacsinta (1) paszuly (1) pulyka koszorú (1) rugelach (1) sanday brunch (1) sárgadinnye (1) sonka (1) Spagetti carbonara (1) spam (1) Steakhatározó (4) Steak marha BBQ (3) Stollen (2) street food (1) Svéd (1) svédasztal (1) Svéd lazac gratein (1) Szicilia (1) Szlovákia (2) sztrapacska (1) Távirányítású torta (1) Tejtorta (1) töltött paprika (1) top 10 ételem (1) vasárnapi hús (1) whoopie pie (1) ZELENA MENESTRA (1) zsirban vagy olajban (1) Címkefelhő
Hajónapló az étteremből I. rész

Hajónapló az étteremből I. rész

›
Hajónapló az étteremből I. rész

2017/6/03 : vakegér II Szólj hozzá!

 

Costa - Valletta - Waterfront

Ma már (talán) nem luxus, de azért nem túl gyakori, hogy egy tengertelen ország egyszerű fia (és oldalbordája) egy, a vizibusznál kicsit nagyobb hajón töltsön el a Földközi tengeren nyolc napot. Nekem sikerült, és amennyire lehetett, igyekeztem megörökíteni az utazást, amibe perszer időnként egy kis ínyenckedés is belefért.

Costa - Ristorante Wellnes 651

Kezdjük az elején, a hajóval:

A következő részben végig esszük az étlapot. Az executive chef, Luigi Carotenuto azt ígérte, hogy elhozza nekünk itália  legjobb ételeit, amit - nem mellékesen - Bruno Barbierri 7 Michelin csillagos Celebrity MasterChef állított össze.Costa - executive chef Luigi Carotenuto

 Erről lesz tehát szó sok-sok fényképpel második részben.

Costa - Gála vacsora étlapja I

Ez a kapitányi vacsora menüje. Volt még egy gálavacsora, a többi napon meg 5 fogásos étkezések komoly választékkal, de erről majd később.

Facebook Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • Fánkvilág Európában Fánkvilág Európában
  • Svédasztalos panoráma Svédasztalos panoráma
  • Megmaradt a húsvéti sonka? Megmaradt a húsvéti sonka?
  • Fánkvilág Magyarországon Fánkvilág Magyarországon
  • Costa   Barcelona   tapas flamenco  carnival Costa Barcelona tapas flamenco carnival

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrofasirt.blog.hu/api/trackback/id/tr3812552523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Dashboard