Gasztrófasírt

  • Ajánló
  • Magyar klasszikusok
Facebook

Fánkvilág

Top 5

  1. Chili con carne a mexikói chilis bab
  2. Magyar klasszikusok: a vasárnapi hús
  3. Amit a palacsintáról tudni kell...
  4. A (majdnem) eredeti drezdai stollen receptje
  5. Focisták eledele- Izland

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc

Címkék

Albánia (1) A pude ccsige 부대찌개) (1) bab (1) Bajor csülök (1) bakancslista (1) Barcelona tapas (1) Bécs (2) Bocuse dor (6) chili con carne (1) cipóban sült csülök (1) costa mediterranea food olasz étel (1) Costa Nápoly (1) Cucina tradizionale (1) Dubarry szelet (1) Dubrovnik (1) édes napok süti csokoládé fesztivál food (1) elfeledett ételeink (1) Éttermi kütyük (1) fagylalt jeges nyalat (1) fahéjas csiga (1) fánk (2) fesztivál (5) formatorta (3) gasztrótörténelem (10) Goût de France (1) gyuvecs (1) hajónapló Cost (1) húsvét (1) Húsvéti ételek (1) Izland (1) Józsefvárosi piknik (2) kanenbullar (1) Karácsonyi ételek a világban (5) Karácsonyi menü (1) kedvenc ételeim (10) Kocsonya (1) Koreai raguleves (1) lecsó (5) lecsópédia (5) levélszemét (1) magyar klasszikusok (5) Marseille panier costa (1) Márton nap (1) mindenmentes (1) palacsinta (1) paszuly (1) pulyka koszorú (1) rugelach (1) sanday brunch (1) sárgadinnye (1) sonka (1) Spagetti carbonara (1) spam (1) Steakhatározó (4) Steak marha BBQ (3) Stollen (2) street food (1) Svéd (1) svédasztal (1) Svéd lazac gratein (1) Szicilia (1) Szlovákia (2) sztrapacska (1) Távirányítású torta (1) Tejtorta (1) töltött paprika (1) top 10 ételem (1) vasárnapi hús (1) whoopie pie (1) ZELENA MENESTRA (1) zsirban vagy olajban (1) Címkefelhő
Budai gourmet fesztivál  - drágán add az ételed!

Budai gourmet fesztivál - drágán add az ételed!

›
Budai gourmet fesztivál - drágán add az ételed!

2011/6/07 : vakegér II Szólj hozzá!

Aludtam rá párat, mire eldöntöttem, a látottakről írjak, vagy a szervezőkről? Ez utóbbi tűnik ciksebbnek, tehát ennél maradok.

Budai Gourmet - mák mousse eperhabbal

A képre kattintva: további képek

 

Nyílván a magyar vendéglátással, gasztronómiával, netán turizmussal, vagy idegenforgalommal foglalkozó szervezetek az ilyen csúcstalálkozót érdektelennek, és ráfizetésesnek tarják, ezért hagyták rárepülni a Sziget Szervezőirodát. Nos, a szigeten szocializálódott csapat pontosan tudta, hogy mi a jó (nekik)!

  • 3000 Ft-os belépő amit nem lehet "leenni", viszont örökbe fogadhatok egy borospoharat még akkor is, ha biztosan nem fogok inni!
  • Kártyás fizetés a fogyasztáskor. Ennek előnyei a teljesség igénye nélkül: feltöltéskor esetenként 2 % "kényelmi" díj levonása, Sokkal nagyobb a költési hajlam, hiszen - a látszat   szerint - nem fogy a pénzem .
  • A pénz a fesztivál után nem kérhető vissza! (A fesztivál utolsó napjáig visszaadják a pénzt. De a kártya megtévesztő a sok fesztiválnév kiírással. Úgy gondolnád, a feltöltött összeg átvihető. Egy szigeten mondjuk 10 000 ember nem áll sorba a kártyáján maradt 100 Ft-ért. Az mennyi is? És mennyi az ÁFA kulcsa a tisztességtelen haszonnak?

  • A borászoknak aranyáron kiadott helyek, amit megtetéztek azzal, hogy még a sajtárusnál is volt bor, így a borosokat kicsit elkerülték a népek.
  • A szervezők minden 100 Ft bevételből 22-őt lenyúltak. Plusz kifizettették a tányér (100 Ft), és az evőeszköz (60 Ft) árát, amit kizárólag tőlük lehetett megvenni! Így talán már érthető miért volt minden olyan drága.

 Jövőre valószínűleg már motozás is lesz, nehogy valaki véletlenül bevigyen egy üveg ásványvizet.Persze mondhatják, akinek ez drága, maradjon otthon! A képeket látva ezt sokan megtették.A koncertszervezésben olyannyira jártas szervezők a legjelentősebb hazai borverseny díjnyertes borait egy eldugott helyen, szinte jeltelen bódékban mutatták be. Nem is kellett tülekedni!

Budai Gourmet  - ejtőzés

A szakma jól érezte magát! Ritkán adódik alkalom intim körülmények között találkozni egymással. A budai milliomosoknak sem tűnt fel, hogy a forintjaiért alig kaptak valamit (bár az kifogástalan volt).

Budai Gourmet - egy kép - nyolc művész

Budai Gourmet - Bio Chef

Talán csak egyvalami hiányzott egy picinykét: A tömeg, meg a fesztiválhangulat.

Ezt akartuk?

 

 

 

Facebook Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • Fánkvilág Európában Fánkvilág Európában
  • Nagy tábla boldogság Nagy tábla boldogság
  • Megmaradt a húsvéti sonka? Megmaradt a húsvéti sonka?
  • Hajónapló az étteremből I. rész Hajónapló az étteremből I. rész
  • RUGELACH – Az askenázi csodasüti RUGELACH – Az askenázi csodasüti

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrofasirt.blog.hu/api/trackback/id/tr992927841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Dashboard